آرمن طرح و نما

آرمن طرح و نما مجری انواع نمای خشک

آرمن طرح و نما

آرمن طرح و نما مجری انواع نمای خشک

سیستم نمای ساختمان کرتین وال

سیستم نمای ساختمان کرتین وال که به انگلیسی معادل عبارت Curtain Wall System است در نمای ساختمان کاربرد بسیار زیادی دارد که جزئی از پیشرفته­ ترین و بهترین انواع سیستم نمای ساختمان محسوب می­شود اما اگر از نام نمای کرتین وال چیزی متوجه نشده ­اید به شما کمک می­کنیم.

معنای لغوی این عبارت یعنی دیوار پرده است اما چه ارتباطی با ساختمان کرتین وال دارد؟ طراحی نمای شیشه­ای کرتین وال از دو بخش اصلی سازه ­های آلومینیومی (البته سازه­های فولادی و چوبی نیز هستند که آلومینیومی بسیار رایج ­تر است) و بخش‌­های شیشه‌­ای که بر روی آن سوار می­شود تشکیل شده که بخش سازه آلومینیومی محکمی دیوار و بخش شیشه‌­ای نیز ظرافت و قشنگی پرده را دارد به دلیل همین تناسب، نام سیستم نمای ساختمان کرتین وال بر روی آن گذاشته شده است.

به بخش آلومینیومی لامل هم گفته می­شود که به همین دلیل اسم دیگر سیستم نمای ساختمان کرتین وال نمای لامل هم هست، سپس این لامل­‌ها خود به دو بخش افقی به نام Transom و عمودی به نام Mullion تقسیم می­گردند.

سیستم نمای ساختمان کرتین وال - Curtain Wall System
سیستم نمای ساختمان کرتین وال، ترکیب زیبایی و کیفیت

ویژگی­ های سیستم کرتین وال

آرمن طرح و نما که بزرگ­ترین مجری صفر تا صد سیستم نمای ساختمان کرتین وال در ایران است، به دلیل ویژگی‌­های خاصی که در این نوع نماکاری و مصالح وجود دارد اقدام به ساخت، عرضه و نصب این نوع نما در داخل کشور نموده است و به همین دلیل قصد داریم ویژگی‌­های سیستم نمای ساختمان کرتین وال را نیز با شما به اشتراک بگذاریم تا متوجه قابلیت­‌های آن شوید:

  • نسبت به سازه­های قبلی هیچ باری از طرف ساختمان بر آنها وارد نمی­شود که اگر چنین بود به دلیل ساختار شیشه­‌ای قطعا از بین می­رفت
  • محدودیت اندازه در ساختمان سازی ندارید
  • نسبت به سایر ساختارهای مشابه خود ضخیم­تر و بسیار محکم­تر هستند
  • از مواد اولیه ارزان قیمت و سبک تهیه می­شوند در نتیجه به جز حفاظت در برابر شکستگی، حمل و نقل پیچیده و سختی ندارند
  • امکان طراحی در انواع استایل و ظاهر وجود دارد
  • نسبت به دیوارهای شیشه­ای مقاومت و ویژگی­های بسیار بیشتری دارند
نمای کرتین وال - Structure of Curtain Wall System
نمای کرتین وال – آرمن طرح و نما

 کاربردهای سیستم نمای ساختمان کرتین وال

سیستم نمای ساختمان کرتین وال به دلیل ویژگی­‌های گفته شده، بهترین و محبوب­ترین نوع سیستم نماکاری ساختمان­‌های امروزی است که با توجه به کاربردهای آن که در ادامه ذکر خواهیم کرد محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده است:

  • در مکان­‌هایی که مایل باشند از شیشه‌­های دو و حتی سه جداره استفاده کنند که در عین حال وزن و ساختار سبکی نیز داشته باشد سیستم نمای ساختمان کرتین وال گزینه‌­ی اول و آخر طراحان و معماران است
  • برای مکان­‌های مختلف امکان پیاده سازی آن در رنگ­‌های متفاوت نیز وجود دارد
  • برای مکان­‌های تجاری و اداری با حوزه فعالیت بین المللی که زیبایی نمای ساختمان فوق العاده حائز اهمیت است سیستم نمای یکی از گزینه‌­های اصلی محسوب می­شود
  • براساس نوع ساختمان و پروژه تعریف شده هیچ محدودیتی در مقطع و ابعاد وجود ندارد و لذا از کاربردهای آن می­توان به سازگار پذیری و قابلیت انطباق بالای این سیستم در شرایط مختلف نام برد
  • در ساختمان سازی­‌های کم هزینه و در عین حال مقاوم بهترین سیستم پیشرفته جهان محسوب می­شود

ساختار کرتین وال

اگر بخواهیم ساختار کرتین وال را به صورت اجزاء تشکیل دهنده آن بخش بندی کنیم، این سیستم از ترنسوم یا Transom یا لامل افقی، Mullion یا مولیون یا لامل عمودی که به مجموعه لامل افقی یا عمودی پنل یا سازه یا لامل گفته می­شود که می­تواند از جنس آلومینیوم یا چوب یا فولاد باشد، نمای شیشه­ای و انکور یا Anchor یا چفت تشکیل شده است.

سیستم نمای ساختمان کرتین وال - Curtain Wall System

سیستم نمای ساختمان کرتین وال با فریم های آلومینیومی

 
ادامه مطلب ...

شیشه اسپایدر

محاسبه و طراحی کردن دیتیل شیشه اسپایدر در ارتفاع نمای ساختمان بسیار مهم و ضروری می باشد. در اصل برای ارتفاع های زیاد ا این نما استفاده می کنند. یکی از بهترین و معمولی ترین شیشه هایی که بدون فریم می باشند  است. نصب این دسته از شیشه ها به وسیله اتصالات نقطه ای شکل صورت می گیرد. بیشترین کاربرد این شیشه ها برای ساختمان های تجاری و اداری است.

شما در صفحه شیشه اسپایدر هیچ سازه افقی و عمودی را مشاهده نمی کنید، به طور کلی این شیشه ها سیستم های متنوعی دارند که به صورت سازه های شیشه ای، فلزی و کابلی ساخته می شوند. امروزه استفاده کردن از این شیشه ها بسیار رایج بوده و افراد بسیاری، از جمله طرفداران این نوع شیشه ها می باشند. در ادامه برخی از مزایای این شیشه را بیان می کنیم تا آشنایی بیشتری با آنها داشته باشید.

سیستم نمای اسپایدر
سیستم نمای اسپایدر – آرمن طرح ونما

مزایای دتایل شیشه اسپایدر :

همانطوری که بیان کردیم از این نما در بیشتر ساختمان ها استفاده می شود، چرا که مزایای این شیشه ها در ساختمان های اداری و تجاری که ارتفاع زیادی دارند بسیار مناسب می باشد.

    1. وزن شیشه ها و اتصالاتی که در آنها به کار می رود بسیار کم است، به همین خاطر استفاده از آنها در ساختمان هایی که ارتفاع زیادی دارند بسیار متداول می باشد.
    2. بسیار شفافیت دارد و تمامی نما به صورت یکپارچه شفاف می شود.
    3. جزئیات اجرای این شیشه بسیار ساده می باشد و به همین دلیل نصب آن توسط افرادی که در این زمینه تخصص دارند بسیار آسان است.
    4. اگر بخواهید شیشه اسپایدر را در سطوح پیچیده به کار ببرید، نیازی به فرم دهی سازه ندارید، چرا که امکان اجرای این شیشه ها در سطوح پیچیده بسیار آسان می باشد.
    5. زیر مجموعه هایی که در سیستم این نما قرار می گیرند دارای تنوع بسیاری هستند.
    6. یکی از ویژگی های بسیار مهم این نما مقاومت در برابر زلزله می باشد، چرا که به راحتی می توانید نما را جابجا کنید.
    7. شیشه هایی که در این نوع نما وجود دارد و به کار می رود، به صورت شیشه لمینت می باشد، که این شیشه ها سکوریت هستند و به همین دلیل عبور از این شیشه ها بسیار دشوار می باشد. این ویژگی موجب می شود سارقان نتوانند از این ساختمان ها عبور کنند.
شیشه نمای اسپایدر
شیشه نمای اسپایدر

نصب و اجرای شیشه اسپایدر :

در مورد نصب آن به جرات می توانیم بگوییم که، نصب آن بسیار پیچیده می باشد و باید توسط افرادی که در این زمینه تخصص دارند نصب شود.

قبل از اینکه پروژه شروع شود، باید اندازه گیری های ساختمان توسط افراد متخصص انجام شود. به یکی از نکاتی که بسیار باید دقت داشته باشید و به آن اهمیت دهید اندازه گیری دقیق شیشه اسپایدر است، چرا که اگر یک اشتباه کوچک در آن صورت بگیرد، کل نمای ساختمان بهم میریزد. در واقع درزی بین شیشه ها نباید وجود داشته باشد، چرا که در این صورت آب بندی ساختمان به خوبی انجام نمی شود.